• Emmi Pyykkoe

SOPO Soap brändin tunnettuuden rakentaminen orgaanisesti

Maria Nordinin esitellessä kehittämänsä SOPO-palasaippua, ajattelin että siinä vasta yksinkertaisuudessaan tuote, mitä nykymaailmaan kaivataan: PELKKÄ saippua, ei mitään ylimääräistä turhaa. Tästä se ajatus sitten lähti.


Kuva Boskil-popupista, Kuvaaja Camilla Bloom.


Minulle oli alusta asti selkeää, että haluaisin SOPO:n kohdalla korostaa sen kotimaisuutta, muovittomuutta, sekä Zero Waste -ajatusta luomuraaka-aineiden lisäksi. SOPO:n äiti Maria on kanssani vahvasti samoilla linjoilla; on ollut helppo löytää arvopohjaisia yhteneväisyyksiä tämän brändin ympäriltä.


Loimme SOPO:n SoMe-kanavat jo joitakin vuosia takaperin. Vielä vuonna 2019 emme lähteneet aktiivisesti myymään SOPO:a. Vasta vuoden 2020 marraskuussa rakensin SOPO:n nettikaupan, ja lähdin myymään tätä upeaa tuotetta B2C:n lisäksi B2B:lle;


  • Pop-up -kokeilumme Helsingin RELOVE -myymälässä syksyllä 2020 oli suuri menestys

  • Ekolo -myymälä otti SOPO:n jatkuvaan myyntiin valikoimiinsa syksyllä 2020

  • Suosittu EKO-nettikauppa Ekokuu.fi pitää tuotteen valikoimissaan jatkuvasti

  • Osallisuutemme meneillään olevassa Helsingin Torikortteleissa sijaitsevassa Boskil Pop-upissa on lisännyt mielenkiintoa brändiä kohtaan.


Nettikaupassamme on asioinut marraskuusta 2020 alkaen tammikuuhun 2021 yli tuhat asiakasta, joista suurin osa on tullut kauppaan Sosiaalisen median kanavien kautta. Toistaiseksi emme ole markkinoineet tuotetta maksettujen mainosten tai sponsoroitujen postausten kautta. Kehitteillä on uusia tuotteita, mitkä ovat jotain todella spesiaalia. Tuotekehityksestä ja uusien tuotteiden innovoinnista vastaa Maria Nordin. Minun tontilleni on jäänyt ydinosaamiseni markkinoinnin, myynnin & viestinnän lisäksi nettikaupan ylläpito ja asiakaspalvelu.


Jatkamme SOPO-brändin hiomista ja SoMe-sisältöjen viemistä informatiivisempaan suuntaan.


SOPO:n SoMe-luvut ovat nousujohteisia, mikä korreloi myynnin kanssa.


Tästä SOPO:n kanaviin:


SOPO Facebookissa

SOPO Instagramissa

SOPO LinkedInissä

Onko sinulla hyvä tuote, muttet ole varma miten lähtisit sen kanssa liikkeelle? Mikäli arvomaailmamme kohtaavat ja uskot tuotteeseesi, ota yhteyttä jos intuitio niin sanoo. Rakennetaan tuotteestasi yhdessä menestys.


-Emmi Pyykkö,

IG: @emmipyykkoe

contact@creativehki.com

6 views0 comments

Recent Posts

See All

Helsinki

  • email logo white
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon