• Emmi Pyykkoe

Weekend Snacks brändin markkinointi

Weekend Snacks on kotimainen perheyritys, joka on toiminut snäksibisneksessä jo yli kahden vuosikymmenen ajan. Minulla on ollut kunnia lähteä suunnittelemaan ja toteuttamaan Weekend Snacksin markkinointia yrityksen johtajien Ebba Dåhlin ja Börje Norrgardin lähestyessä minua asian tiimoilta vuodesta 2018 alkaen


Tässä miehet Weekend Snacksin sipsituotannon takana, suoraan Kaskisista. Olemme nimenneet heidät sipsivelhoiksi.

Aloitimme SoMe-sisällöntuotantoyhteistyön lisäksi eventeillä; kevään ja kesän 2018 Weekend Snacks -promoottorit polkivat WS-brändätyin kolmipyöräisin läpi kaikki mahdolliset Suomen tapahtumat. Tämän lisäksi viestiä vahvistettiin kevyin radio- ja SoMe-kampanjoin, sekä osallistumalla tietyille messuille. Promoottorit konsepti-ideoineen tulivat minulta, kun taas yrityksen omat edustajat hoitivat messuedustuksen - tämä on mielestäni fiksua ja arvostettavaa, että yrityksen omat kasvot nähdään B2B-tapahtumien lisäksi myös B2C-tapahtumissa.


Weekend Snacksin sisällöissä olen halunnut tuoda esille kotimaisuutta, perheyritystä, makuja ja nostalgiaa; Moni kasarin lapsi muistaa Weekend Snacksin pekonisnäksit kotibileistä vuosituhannen vaihteesta. Tällä Millenium-meiningillä olemme leikitelleet sisällöissä satunnaisesti. Toisaalta, olemme halunneet tuoda esille myös sitä, että Weekend Snacks on uudistunut ajan hengen mukaisesti; WS tuotteet ovat nykyään gluteenittomia ja jopa Pekoni Snäksit ovat tätä nykyä vegaanisia. WS käyttää energianlähteenään Kaskisissa sijaitsevassa tehtaassaan vain Tuulienergiaa. WS työllistää sekä paikallisesti että koko Suomen laajuisesti huomattavan määrän ihmisiä - jopa Korona-ajan yli.


Weekend Snacksin oma nettikauppa avautui vuoden 2020 aikana, mikä osittain muutti myös sisällöntuotantoa. Nettikauppa tuli Koronavuotena hyvään saumaan, ja ihmiset innostuivat tilaamaan sipsilaatikollisia kotiovelleen.


Tästä Weekend Snacksin SoMe-kanaviin:


Weekend Snacks Facebookissa

Weekend Snacks InstagramissaKaipaako brändisi SoMe-sisällöntuottajaa osaksi tiimiänne? SoMe-postausten sisällön toteuttaminen linjassa yrityksenne markkinointisuunnitelman kanssa on se minun juttuni. Kirjoitan myös Copyä ja SEO-optimoituja artikkeleita.


Mikäli siltä tuntuu, ota yhteys ja keskustellaan!


-Emmi Pyykkö

Instagram: @emmipyykkoe

contact@creativehki.com


1 view0 comments

Recent Posts

See All

Helsinki

  • email logo white
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon