• Emmi Pyykkoe

FemiHealth

Updated: Feb 7


Kesällä 2018 FemiHealthin Ira Rissanen toivoi uutta ilmettä yrityksensä nettisivuille jo olemassa ollutta logodesigniä ja värimaailmaa kunnioittaen. Sivuille toivottiin selkeyttä ja dynaamisuutta. Mobiiliyhteensopivuutta tulisi hioa. Olemassa ollut nettikauppa ja ajanvaraus haluttiin säilyttää sellaisenaan. Sen lisäksi alkoivat toimenpiteet SEO-näkyvyyden parantamiseksi. 


Ira Rissanen, FemiHealthin toimitusjohtaja

Lisäksi päivitimme yrityksen käyttämien SOME-kanavien (Instagram ja Facebook) ilmeen, ja mikä tärkeintä: käänsimme markkinoinnin fokuksen sisältöön. Lopputulemana saimme kuukaudessa aikaiseksi sellaiset luvut, mitä oli aikaisemmin vastaavana ajankohtana tehty kolmessa kuukaudessa.


Saimme kuukaudessa aikaiseksi sellaiset luvut, mitä oli aikaisemmin vastaavana ajankohtana tehty kolmessa kuukaudessa. 

Seuraa FemiHealthia Instagramissa @FemiHealth_Oy

Kampanjointia naisten oikeuksien puolesta ja fokus sisällöntuotannossa


Koen sisällöntuotannon FemiHealthille samaa aikaa sekä haasteelliseksi, että helpoksi. Kuten tässäkin tapauksessa, työskentelen aina sellaisten asiakkuuksien parissa, jotka koskettavat jollain tapaa minun elämääni ja arvojani. Omakohtaiset kokemukset, arvot ja kiinnostus aihepiiriä kohtaan antavat sisältöön syvyyttä. Pelkkien klikkien perässä juoksentelu ei mielestäni ole koskaan pitkäkantoista - joissain tapauksissa ei tarvitsekaan olla. FemiHealthin tapauksessa kuitenkin näen äärimmäisen tärkeäksi aidosti mielenkiintoisen ja puhuttelevan sisällön, mikä samalla vastaa naisten elämään liittyviin kysymyksiin. Kenties sisällön avulla joku ensisynnyttäjä voi havahtua, että "ahaa, minä en olekaan ainut tämän ja tämän ongelman kanssa". Virtsankarkailu ja yhdyntäkivut eivät ehkä ole niitä seksikkäimpiä puheenaiheita, mutta ne ovat huomattavan yleisiä vitsauksia. Puhutaan asioista niiden oikeilla nimillä. Haasteellista sisällöntuotannosta FemiHealthille tekee juurikin se, että en itse ole terveyden ammattilainen. Sen lisäksi, että teemme tiivistä yhteistyötä FemiHealthin Fysioterapeuttien, Doulien ja Osteopaattien kanssa, on ollut tärkeää myös opiskella perus terminologia ja kuten lähes jokaiseen alaan liittyen - hiukan myös lakia.


Käänsimme markkinoinnin fokuksen sisältöön.

Työskentely FemiHealth -asiakkuuden kanssa jatkuu - itselleni äärimmäisen mielenkiintoisten aihepiirien ympärillä. Sen lisäksi, että olemme syksyn aikana muun muassa kampanjoineet Naisten Oikeuksien puolesta WorldVisionin -ja Naisten sukupuolielinten silpomisen lopettamisen puolesta Plan Internationalin kanssa, olemme hyvässä vauhdissa vuoden 2019 markkinointisuunnittelun kanssa.


Nainen: Jos synnytykseen liittyvät asiat ovat ajankohtaisia, lue linkin takaa erään esimerkillisen, kolmen lapsen uraäidin vinkit synnytykseen valmistautumiseen. Maria Nordin nimeltään.


Mietitkö, kuinka saisit kasvatettua lukujasi orgaanisesti, mahdollisimman kustannustehokkaasti ja nopeasti? Kirjoitan siitä seuraavassa postauksessani.

"Stay tuned!"


- Emmi Pyykkö, markkinoinnin ammattilainen
#FemiHealth #Sisallontuotanto #Digimarkkinointi #marketing #SEO

43 views0 comments

Recent Posts

See All

Helsinki

  • email logo white
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon