top of page

Olemme erikoistuneita markkinointiin ja henkilöstöhallintoon.

Oli tarpeesi sitten pieniä tai suuria, löydät meiltä kustannustehokkaat henkilöstö- sekä markkinointiratkaisut - työn laadusta tinkimättä.

Emmi Laine

Markkinoinnin ja HR:n moniosaaja

Emmi on tottunut pyörittelemään kokonaisuuksia. Emmin erikoisalaa markkinoinnin ja sisällöntuotannon lisäksi on sopivien tiimien rekrytoiminen ja henkilöstöhallinto; oli kyseessä sitten ravintolatyö, markkinointi- tai teknologiatiimit.

 

 

Emmillä on yrittäjyyden lisäksi takana ja edessä pitkä ura teknologiayrityksissä. Lisäksi Emmi on kehittänyt uransa aikana useita yrityskonsepteja itselleen ja toisille. 

Hertta Viljanen

Copywriter / PR & Comms

Hertalla virtaa copy & comms suonissa! Kun tarvitaan armotonta copyä, kutsutaan Hertta paikalle. Hertta luo häikäisevät PR-tiedotteet siinä, missä loihtii mukaansa tempaavat artikkelit ja blogitekstit. 

Hertan tausta on politiikan, markkinoinnin ja viestinnän opinnoissa. Hänen vahvuuksiaan on natiivitasoinen suomen- ja ruotsinkielentaito. Hertta toimii "whitelabelina" mainostoimistojen tukena. Olet saattanut tietämättäsi lukea juurikin Hertan luoman copyn.

100 ammattilaista

Ravintolatyö, markkinointi, asiakaspalvelu, teknologia

Riveistämme löytyy sata ammattilaista valmiina töihin! Meidän mielestämme kohtuullinen palkka kuuluu kaikille; Emme "vedä välistä" tarjotessamme tiimiämme käyttöösi. Maksat kiinteän kulun henkilöstöhallinnosta, jolloin henkilöstön tuntihinta pysyy maltillisena ja työn suorittava henkilö saa 100%:sti palkan tekemästään työstä. Koemme, että tämä myös näkyy työn laadussa.

 

Verkostomme sopii niin henkilöstönvuokrausyrityksille kuin yrityksille, jotka haluavat laittaa mutkia suoriksi ja kuluja matalaksi - tinkimättä työn laadusta ja yksilöiden palkoista. 

Palvelut

Markkinointi, sosiaalinen media, sisällöntuotanto, PR&Comms, henkilöstöhallinto, rekrytointi

 Asiakkaita

- Weekend Snacks

- Fiksuviini.fi

- Woolberg accessories

- Soposoap

- Boskil 

- Jolla

- Sailfish OS

- Harley Davidson

- FireBall Whiskey

- Reino Nordin

- Plantagen

- Gammel Dansk

- Vivus.fi

- Night People Group

- Eriks Såser

bottom of page